9 Ocak 2011 Pazar

Muğlak Yönelimli Aşklar

     Hayatta beni en çok yoran durumlardan biri hoşlandığım kişinin cinsel yöneliminden emin olamamamdır. Lisede 4 yıl boyunca heteroseksüel birine aşık olmanın verdiği ızdıraplar bunda etkili olabilir ama bu yorgunluk onu atlatamamamla alakalı değil.
   Kapitalist bir tabir olacak ama, hepimiz ilişkilerimiz için  beklentilerimiz doğrultusunda yatırımlar yaparız. Ve karşındakinin yönelimini bilmediğinde bu durum ya umut üzerinden hareket etmene sebep oluyor yada aşkınla ilgili çok daha ciddi motivasyonların var. Ki karşımdakinin hetero çıkması ve bütün aşkımın suya düşmesi ihtimalini düşünmek benim motivasyonumu ciddi derecede düşünüyor.
   Bu durumda çok fazla seçenek kalmıyor. Ya hayal kırıklığı yaşamaktan korkup ilişkiyi geliştirmekten vazgeçeceksin, ya direk out olacaksın (ki bu riskli de), ya da fırsat tanıyıp göreceksin ( bu daha çok bağlanmanı ve reddedildiğinde yaşayacağın acıları da arttırabilir), ya da bu kadar kötü düşünmeye gerek yok. Out olduğunda o da bunu aylardır bekleyen ve cesaret edemeyen bir lubun olarak dolabından çıkıp dudaklarına yapışacak. ^^ Tabi bu kararı herkes kendi yaşantısına, olası risklere, potansiyel sevgili adayına ve değişkenlere göre karar vermeli. Mutlak aşk dileklerimle....

2 yorum:

olenbayan dedi ki...

yukari tukursen biyik, asagi tukursen sakal yane

Adsız dedi ki...

Ya şu arkaplan temanı değiştirsen çok daha güzel olacak. Bak o zaman düzenli takip ederim blog'unu :p